Δεν μπορούσα να κοιτάξω καταπρόσωπο τα παιδιά μου Και να τους πω ότι ζουν έτσι Επειδή εγώ δεν βρήκα τα κότσια ν’ αγωνιστώ (Φράση στην πρόσοψη της κατάληψης του κτιρίου Γκίλμπερτ του Παπικού Καθολικού Πανεπιστημίου του Βαλπαραΐσο (PUCV), Χιλή)

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Αποτελέσματα Ψηφοφορίας Γενικής Συνέλευσης Τρίτης 30/08/2011

  • Πλαίσιο Αγώνα 268
  • Ανοιχτό Πανεπιστήμιο 177
  • Επιτροπή Αγώνα 90
  • Λευκά 12

3 σχόλια:

  1. Ειλικρινά πιστεύετε οτι ένας τυχαίος (random) αναγνώστης (που θα τύχει να μπει κατά λάθος φυσικά στο νέο blog) και δεν είνα γραμμένος στο Υπερφόρουμ https://www.thmmy.gr/ ή στην λίστα ElectroAutch ,
    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΤ : http://katalipsihlmhx.blogspot.com/2011/08/30082011.html

    ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1 με 2 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ (όσο δηλαδή θα κάνει να βρει το [x] πάνω δεξιά στον browser του) ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ χωριστά το "Πλαίσιο Αγώνα" και το "Επιτροπή Αγώνα" ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ???
    Ξέρω, θα μου πείτε ήταν άλλο πλαίσιο (άλλης παράταξης, μπουρου μπούρου και τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου).
    Ή γράψτε μια περίληψη τουλάχιστον του τι θα πει "Πλαίσιο Αγώνα" "Ανοιχτό Πανεπιστήμιο" "Επιτροπή Αγώνα" ή ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΑΚΙΑ. Δεν είστε ο Μπαμπινιώτης ούτε ο Κακριδής και κανένας δε θα σας κατακρίνει αν μιλήσετε απλά και προπαντός ΚΑΤΑΝΟΗΤΑ ελληνικά : Ψήφισαν τόσοι : Ναι στην κατάληψη τόσοι - Όχι στην κατάληψη τόσοι - άκυρα τόσα - Λευκά τόσα . Αν πάλι νιώθετε Μπαμπινιοώτηδες και Κακριδήδες, τότε μάλλον είστε στη λάθος σχολή.

    Για δοκιμή δείξτε το παραπάνω Post σκέτο όπως είναι ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ στους γονείς σας και ρωτήστε τους τι κατάλαβαν (η απάντηση πο θα λάβετε είναι οτι δε κατάλαβαν Χριστό στην καλύτερη) .

    Υποτίθεται οτι αφού σηκώσατε ένα blog σχετικό με την κατάληψη που ξεκινήσατε σημαίνει οτι απευθύνεστε στον πολύ και απλό κόσμο και ζητάτε την κατανόηση των αιτημάτων σας και την υποστήριξή του και την αλληλεγγύη του.

    Πως όμως θα σας την παρέχει όταν κάνει κρα από μακριά οτι τα κείμενα αυτά πολύ πιθανό να μην τα συνέταξαν σημερινοί φοιτητές αλλά έχουν έρθει κατευθείαν από τα "κεντρικά", κάποια κεντρικά ??? Αν υπάρχει συντάκτης του τόσο ωραίου κειμένου, γιατί δεν υπογράφει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καταραμενε, Απλυτος εδω. Μπορω να σου αναφερω τουλαχιστον 6 διαφορετικες (πολυ ομως) ιδεολογικες τοποθετησεις ΟΜΑΔΩΝ ατομων που συνεταξαν και μιλησαν για το κειμενο. Ασε τα σουξου μουξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε κάνω σούξου μούξου βρε, απλά σου λέω οτι αυτό το πράγμα έτσι σκέττο νέττο είναι ο κοσμοδιώχτης !!!! Τι θα πει "Πλαίσιο Αγώνα" και "Επιτροπή Αγώνα" χωριστά? Για όποιον δεν ήταν ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ - Μηδέν εις το πηλίκιον :-P

    ΑπάντησηΔιαγραφή